Het beste in mensen naar boven halen

Van management tot persoonlijke coaching

Wij zijn gedreven om mensen en bedrijven verder te brengen. Hieronder een overzicht van onze dienstverlening.

Interim-management

Wij bieden management-oplossingen voor bedrijven en (publieke) instellingen die behoefte hebben aan tijdelijke versterking op het niveau van seniormanagement. We richten ons vooral op interim-management in de zorg, zakelijke dienstverlening en bij lokale overheden. Daar ligt onze kracht.


We beschikken over een actief netwerk binnen het sociale domein bij gemeenten, zorgaanbieders en hun samenwerkingspartners. Onze stijl is daadkrachtig en resultaatgericht. We zijn in staat om ons in korte tijd in te werken en passen ons snel aan aan de situatie binnen uw bedrijf.

Projectmanagement

Steeds meer bedrijven en instellingen voeren hun verandertrajecten projectmatig uit om grip te houden en resultaat te behalen. Of het nu gaat om een reorganisatie, een verandertraject of het aanpassen van werkprocessen, een project kan alleen door een ervaren projectleider succesvol worden begeleid.


Wij zorgen ervoor dat de denkers en de doeners dicht bij elkaar blijven. Met onze ruime ervaring in projectmanagement vertalen we het te behalen resultaat naar concrete implementatie. Zowel op strategisch niveau als vanuit de lijn en uitvoering hebben we diverse projecten naar grote tevredenheid van onze klanten afgerond.

Verandermanagement

Wanneer we ons bezighouden met het initiëren, realiseren en implementeren van permanente veranderingen binnen een organisatie, spreken we van verandermanagement. Wij helpen u en uw medewerkers om het veranderen zelf te starten, de eigen drijfveren te ontdekken en een nieuwe, gezamenlijke ambitie te definiëren. Stijlen van leidinggeven, zelfredzaamheid en effectiviteit zijn hierbij sleutelwoorden.

Training

Organisaties veranderen in cultuur en structuur. Bedrijfsdoelstellingen moeten soms in korte tijd worden bijgesteld. Bij de implementatie van nieuwe werkwijzen is het nodig dat de medewerker weet wat er is veranderd en waarom. We zijn ruim ervaren in het trainen van medewerkers en het modereren van bijeenkomsten voor management en medewerkers.


Onze stijl is energiek, prikkelend en uitdagend. We hebben trainingen ontwikkeld en gegeven waarbij we gebruikmaakten van onder meer e-learning, modulaire trainingen, workshops en plenaire sessies.

Individuele en teamcoaching

Soms heeft een medewerker coaching nodig. Er ligt een functie-gerelateerde ontwikkelvraag en er zijn leerdoelen met te ontwikkelen competenties. Door middel van coaching stimuleren we de persoonlijke en professionele ontwikkeling, bekeken vanuit de rol, taak en ervaring die iemand heeft. Naast het volgen van een training kan coaching een goede aanvulling zijn op de eigen persoonlijke ontwikkeling.

Wij hebben ervaring in het coachen van managers en professionals. Voorwaarde is dat er een klik is met elkaar, waardoor een vertrouwensband kan ontstaan en niets de medewerker in de weg hoeft te staan om persoonlijk te groeien.

Notio

kopseweg 9 
6522 KB Nijmegen 


KvK 9128694

Bank NL31INGB0675891000

BTW NL812165238B01

Contactgegevens

Esther Hengeveld

hengeveld@notio.nl

06 - 24 81 96 23

Linkedin

Contactgegevens

Heidy de Baay

debaay@notio.nl

06 - 42 27 90 15

Linkedin

Een stap vooruit met interim-, project- en verandermanagement door Notio